Superbaktérie vznikla nadužíváním antibiotik při chovu dobytka

3. června 2011 v 19:08 | WarFare |  Ľudia, udalosti
Propuknutí onemocnění z E. coli v Německu způsobuje alarm po
celém světě, protože vědci označují tento zvláštní kmen E. coli za
"extrémně agresívní a toxický". Ba hůře, kmen je odolný antibiotikům,
což z něj činí jednu z nejhorších potravních infekcí, která si při
onemocnění tisíců připisuje na své konto povážlivý počet obětí.

Samozřejmě, veškeré zprávy mainstreamových médií překrucují fakta.
Nejde o to, že by byly nebezpečné okurky, protože E. coli neroste na
okurkách. Je to střevní kmen baktérií, které rostou pouze ve střevech
zvířat (a lidí". Takže původ všech těch E. coli je zvířecí, nikoli rostlinný.


Ale to média nepřipouštějí. Protože v celé kampani jde o to zabít
vaši zeleninu, ale ochránit hrůzné praktiky masného průmyslu továrně
vyrábějícího zvířecí maso. Zejména FDA (amrický úřad pro léky a výživu)
miluje veškeré tyto nemoci, protože jí dávají morální oprávnění došlápnout
si na naše zahrady a farmy. Už po léta se snaží v USA ozařovat a vykuřovat
naši zeleniunu. Odkaz

Mezitím se vědci snaží rozluštit kód tohoto mimořádně smrtícího
kmene E. coli. Mikrobiologové z univerzitní kliniky v Hamburku-Eppendorfu
nyní říkají: "Předběžná analýza ukazuje na možné důvody agresivity
tohoto kmene E. coli a jeho odolnosti vůči antibiotikům. Navíc, je
možno nyní bádat, jak se tento nový typ vyvinul, proč se může šírit
tak velkou rychlostí a proč je propuknutí nemoci tak závažné." Odkaz

Naprostá absence informací o zřejmém zdroji tohoto nového kmene
Mainstreamová média tvrdí, že nemají ani tušení, odkud pochází nový
kmen bakterií. Škrábou se na hlavách a soustřeďují se na "zabijácké
okurky", což je samozřejmě obzvláště chabá desinformace.

Chcete vědět, odkud tento kmen e. coli přišel? Z nadužívání antibiotik
v továrních farmách na výrobu masa. Tovární výroba masa chová dobytek,
prasata a kuřata v tak příšerně špatných a špinavých podmínkách, že je
musí pumpovat antibiotiky, aby se vyhnula rychlému šíření infekcí. Stálé
dávky antibiotik představují dokonalé prostředí pro to, aby se vyvinuly
superbakterie ve střevech těchto zvířat.

Pak tato zvířata ve svých výkalech vydávájí miliardy bakterií E. coli, a
výkaly jsou sbírány a používány na hnojení polí. Takže plodiny, které
vyrostou v tomto prostředí kontaminovaném zvířecími fekáliemi, obsahují
superbakterie vyvolané antibiotiky.

Zelenina pěstovaná v hnojivu s E. coli je pak dodávána do supermarketů,
kde ji lidé kupují a pořádně ji nemyjí. Jakmile ji zkonzumují, E. coli začne
fungovat v jejich střevech, která jsou rozsáhle zbavena příznivé flóry,
protože i mnozí lidé jsou na antibiotikách, která zničí jejich vlastní
střevní flóru, a tak vytvoří dokonalé prostředí pro potravinovou infekci.

A tak lidé začnou umírat, jak vidíte. Jde o základní příčinu a důsledek.
Takže, jak vidíte, antibiotika hrají v této tragédii dvoji roli. Jsou rozsáhle
nadužívána při hromadném chovu zvířat, a rovněž jsou rozsáhle nadužívána
lékaři ošetřujícími lidské pacienty. A přece média podivně odmítají
vytisknout tento zřejmý fakt. Zcela přímo odmítají říci čtenářům pravdu:
E. coli je problém antibiotik, ne zeleniny!

Jak se chránit před E. coli
Z praktické stránky, co můžeme učinit, abychom se ochránili před nákazou
E. coli ze zeleniny?

- Jezte místní produkty. Pěstujte si svou vlastní zeleninu a/nebo kupujte
ji na místních farmářských trzích.
- Myjte zeleninu. Když ji dobře umyjete, E. coli nebude problémem. Je
jenom na té zelenině, která nebyla řádně umyta.
- Berte probiotika. Čím více "přátelských" bakterií máte ve svých
střevech, tím méně místa zůstane pro toxické E. coli. Utajená pravda
o těchto infekcích, kterou vám neřeknou, je to, že každý, kdo je nakažen
toxickou E. coli, má poškozenou vlastní trávicí flóru. Braní probiotik vám
pomůže nabrat sílu proti invazi potvůrek.
- Vyhýbejte se antibiotikům. Většina antibiotik předepisovaných lidem
bezradnými lékaři, kteří je předepisují i na věci jako virové infekce a
astma, které vůbec neléčí.

Tyto čtyři prosté kroky uchrání téměř každého od nákazy E. coli získané
z potravy. Tak proč mainstreamová média nenaučí lidi tyto čtyři prosté
kroky? Protože jsou příliš zaměstnána hledáním viny na okurkách,
rajčatech a špenátu, myslím. Nevědí naprosto nic o prosté dynamice
mutace a šíření E. coli. (Ha ha, typický článek zde česky)

Lidi, bezpečnost potravin není žádná supervěda. Je to prostší, než
vám říkají. Je to založeno na základní myšlence, že byste neměli chovat
dobytek, prasata a kuřata ve špinavých nelidských podmínkách, které
vyžadují neustálé dávky chemických antibiotik, aby udržely zvířata naživu.

Zdroj Mike Adams, 2. června 2011, CZ Preklad: orgo-net.blogspot.com
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Smithf752 Smithf752 | E-mail | 12. dubna 2014 v 23:10 | Reagovat

I appreciate you sharing this article.Thanks Again. Really Cool. dbddgadaad

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama